La batalla de la memòria

PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL “LA BATALLA DE LA MEMÒRIA”
Centre d’Estudis Seniencs
URV. Antena del Coneixement

El proper dissabte dia 6 de juny a les 20 h. a la Casa de Cultura farem al nostre poble la presentación del documental de Màrius Pons La batalla de la memòria.  Es tracta d’una coproducció entre Televisió de Catalunya i Mario Pons Produccions Audiovisuals. Pensem que es tracta d’un document molt especial per comprendre els conflictes en què es va veure inmersa la nostra societat durant la Guerra Civil i les conseqüències que això ha suposat a curt i a llarg termini.

El documental ha acabat de surtir del forn. Es va fer la presentación oficial a Tortosa el passat mes de gener. El dia 19 de febrer es va projectar per TV3 dins del programa El Documental. El comentari que en fa la pàgina web de TV3 és el següent:

“ El documental fa una lectura, en clau ebrenca, d’una de les batalles més importants de la Guerra Civil espanyola. Es tracta d’una aproximació molt local a un conflicte civil amb implicacions continentals, i, al mateix temps, és una reflexió sobre la universalitat de la violència.” (http://www.tv3.cat/videos/1046719/La-batalla-de-la-memoria)

És important que, gracies amb l’ajut de l’Antena del Coneixement de la URV, puguem fer la presentació de reportatge al nostre poble. Ens acompanyarà l’autor, Màrius Pons, i el narrador actiu, Josep Sánchez Cervelló. Estem segurs que tots plegats passarem una bona estona i aprendrem moltes coses sobre el nostre passat immediat. Us esperem!

L’acte s’emmarca dins de les Jornades de Cultura de la Sénia

Deixa un comentari